Папкипересувки для дитячого садка українською скачать

Папкипересувки для дитячого садка українською

Великдень. Дидактичні картки / Пасха. Дидактические карточки.
Назва: Великдень. Дидактичні картки / Пасха.

Дидактические карточки Жанр: роботи в Photoshop Автор оформлення: AnnaZ Сторінок: 4 Формат|Якість: 4 картки на а4 Розмір: а4. 16 карток з теми "Великдень".

Картки розміщені по 4 шт на а4.До комплекту також входить титулльний лист та конверт для зручного зберігання карток. Масниця (Масляна). Напис-розтяжка. Назва: Масниця (Масляна). Напис-розтяжка Жанр: роботи в Photoshop Автор оформлення: AnnaZ Сторінок: 8 Формат|Якість: а4 Розмір: 12 мб. Набір тематично оформлених літер для створення напису Масниця або Масляна. Святкуємо Масницю!

Папка-ширма.

Назва: Святкуємо Масницю! Папка-ширма Жанр: роботи в Photoshop Автор оформлення: AnnaZ Сторінок: 4 Формат|Якість: а4 Розмір: 11 мб. Папка-ширма до Масниці, яа розкаже,що таке Масниця, як її святкувати. Титульний лист можна використати якк плакат. Чим хата багата.

Додатковий навчальний контент.

Чим хата багата. Додатковий навчальний контент. До комплекту увійшли - теоретичні відомості - гра з предметами побуту - дидактичні картки з описом - дитяче судоку Всього для друку 35 аркушів. Грип. Профілактика.

Лікування. Назва : Грип. Профілактика. Лікування. Сторінок : 8 + титул Автор оформлення: #P_AnnaZ.

Матеріал, який можна використати для оформлення стендів, папок-ширм, використання на заняттях як наочність. Перепост заборонено! Рідна мова. Алфавіт. Картки для самостійної роботи. Для учнів початкової школи.

Назва: Рідна мова. Алфавіт.

Картки для самостійної роботи. Для учнів початкової школи. Сторінок: 8 Формат|Якість: Розмір: 14 мб Автор оформлення: #P_AnnaZ. Тільки для особистого використання! Перепост заборонений! УВАГА!

Змінені умови завантаження!

Рідна мова. Картки для самостійної роботи. Для учнів початкової школи. До набору ввійшли 20 карток, конверт для їх зберігання, титульний лист. Все роздрукувати,картки розрізати (4 на а4), конверт зігнути по пунктирних лініях, склеїти по боках - і набір карток творчого вчителя ГОТОВИЙ.

Колядуй, Україно! Колядки для всіх.

Назва : Колядуй, Україно! Колядки для всіх Жанр : роботи в Photoshop Автор оформлення: AnnaZ Кількість: 10 Формат|Якість: jpeg Розмір : 12 мб. До набору ввійшли гарно оформлені колядки для всяких вікових категорій. Роздрукуйте і вивчіть з дітьми.Можна використати і як папку-ширму чи оформлення стенду для різних закладів. Наліпки-привітання з Новорічними святами в щоденник діткам чи просто на подарунок.

Назва: Наліпки-привітання з Новорічними святами Жанр: роботи в Photoshop Автор оформлення: AnnaZ Сторінок: 2 Формат|Якість: а4 Розмір: 18 мб.

До набору ввійшли плакат з привітанням з Новорічними святами а4 та наліпки-привітання (8 шт на а4). Наліпки роздруковуємо, розрізаємо і використовуєте з фантазією - їх можна наклеїти в щоденник учням (класний керівник вітає родини дітей), на коробку цукерок (і вона стане Новорічно-ексклюзивною), просто на подарунок. Рідна мова. Іменник. Картки для самостійної роботи. Для учнів початкової школи.

Скачать у нас:


  • Папкипересувки для дитячого садка українською

  • Папкипересувки для дитячого садка українською
  • Похожие: