Лисапетный батальон все песни торрент скачать

Лисапетный батальон все песни торрент

Сама файна Лисапетный батальон.
Название композиции : Сама файна. Группа/Певец : Лисапетный батальон. Время прослушивания mp3 : 02:45. Прослушано : 9036. Загружено : 2017-02-17.

Скачать. Текст песни: У селі я сама файна, сама гонорова, Я з криниці ношу воду і рубаю дрова. В мене самі файні вуха, сама файна пика, А у ліжку взагалі я сама-сама дика. В мене самі довгі ноги, як у Агілєри, Я на них взуваю мешти номер сорок штири. А коли корову дою, вим’я аж димиться, І пряжене молоко у відерце ллється.

Пр-в: Я просто королева, я просто богиня, Від моїх поцілунків в тебе шия синя. Я наче голубонька, наче ластівочка, Так міцно обіймаю, аж репає сорочка. Пр-ш:-1.31 2.У селі я сама краща, сама найгарніша, В мене на усе село зуби найбіліші. В мене губи більші як в Анжеліни Джолі, Добре, що їх покусали у неділю бджоли. Я працюю не на фермі, а в бібліотеці, Кожен день йду на роботу у новій спідниці. Прочитала п’ять книжок і зо дві газети, Ну чому ж ви мене, хлопці заміж не берете. Пр-в: //Я просто королева, я просто богиня, Від моїх поцілунків в тебе шия синя. Я наче голубонька, наче ластівочка, Так міцно обіймаю, аж репає сорочка.//3-р.

Пр-ш: на коду.

Скачать у нас:


  • Лисапетный батальон все песни торрент

  • Лисапетный батальон все песни торрент
  • Похожие: